Idag 31/12-2014 så sitter jag och kollar igenom mitt 2014 i bilder, texter, skolarbeten och ja - allt möjligt! Jag har läst igenom några bloggar och pratat lite med andra om hur deras 2014 har varit och det är så sjukt galet att det kan vara så olika. Vissa har haft ett riktigt bra år, och andra har haft det värre nu än någonsin. Det är så olika från person till person.
 
Men om vi ska titta på hur mitt 2014 har varit så säger jag som många andra. Det har varit en sjuhelsikes bergodalbana! Mitt 2014 är ett år som jag kommer minnas en lång tid framöver! Jag har stått inför otroliga prövningar som både har varit bra och dåliga. Jag har fått ta många risker och få chanser, jag
ar varit nere på botten och stannat där. Mitt 2014 är en story som jag verkligen skulle kunna skriva en bok om. Jag är nöjd över vissa delar och mindre nöjd med andra. Helt upp o ner helt enkelt!
 
I början på detta året så va jag 100% inställd på att 2014 skulle bli det bästa året någonsin! Jag hade en inställning som bara va bra. Det fanns inga men, kanske eller någon oro. Jag va sjukt taggad på att få ett så bra år så att jag skulle bli avis på mig själv för att det va så bra. Bloggen och skolan va min prio ett. Samtidigt som jag idag sitter och tänker "hur kunde jag va så dum och tänka så" så känns det endå som att det va så jäkla bra! Eftersom jag mådde bra för stunden och det funkade och tänka så då så är det ju bara bra! Jag tror att den positiva inställningen va otroligt bra eftersom jag hela tiden taggade mig själv till att tänka "framåt" men "leva i nuet". Mitt humör va på topp och det kändes som att jag va lyckligast i världen! Vilket jag faktiskt va då! Så min första månad på mitt 2014 var otrolig! Det va faktist 10/10!


Lyckan fortsatte faktiskt till februari då jag fick många glädjande besked. Jag klarade även av skolan riktigt bra och höll ett bra tempo. Jag hade ett otroligt bra flyt på det mesta. Och jag kände faktiskt att det mesta gick oväntat bra! - men.. sen kom den vändningen som på något sätt va väntad eftersom det endå låååååångt inom mig fanns en liten känsla av att något snart skulle hända. Och första vändningen kom i mars. Då jag halkade efter med både skolan och bloggandet. Och tyvärr så va det så att skolan och bloggen va nog det som jag behövde för att hålla mig på benen. Jag blev så jäkla skoltrött och orkade verkligen inte.. Och då va jag nästan i mitten av skolterminen. Tvåan på gymnasiet va ett levande helvete asså... Jobbigaste året... Jag ville verkligen inte gå till skolan, jag gick för att jag vet om att jag verkligen måste. Jag grät och va ett vandrande lik kändes det som. MEN jag trottsade mig själv och körde på så mycket jag bara kunde och lyckades faktiskt ganska bra tillslut!
 
Efter min första svacka så kände jag bara att jag verkligen ville njuta av varje sekund som jag är på riktigt bra humör/varje sekund som jag verkligen känner mig som lyckligast på jorden. Jag tog tag i skolan och bloggandet och jag började få ett bra flyt på det igen. Trotts att jag var sjukligt skoltrött så lyckades jag faktiskt klara mig hela vägen till sommarlovet! I cirka 2 månader så va skolan det enda som snurrade runt i mitt huvud.
 
När sommarlovet kom så började min andra svacka att närma sig och då stog jag inför en prövning som jag verkligen inte visste vad som va rätt och vad som va fel. Jag kunde inte göra ett val så jag levde med att hålla mina otroligt jobbiga tankar för mig själv. Jag vet inte varför och jag vet inte hur men jag visste att det skulle komma en lösning, men det fanns ingen bra lösning på allt som snurrade i mitt huvud! Men jag ville verkligen leva fullt ut eftersom det va mitt absolut sista sommarlov!
 
Mitt sommarlov ägde! (Trotts mina irriterade tankar så va det så jävla grymt!!) Jag fick uppleva mitt sista sommarlov med bästa tänkbara personerna! Finns inte ord som kan förklara hur bra det va och jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla! Massor av kärlek till alla! ♥ Jag fick åka med till Norge till gatebil, den helgen är oförglömlig! Jag va på kusten en helg med otroligt fina människor! Och sen va jag ju sjuk också typ hela sommarlovet men trotts det så va det så jävla bra! Det är omöjligt att skriva hur bra det va!


Efter sommaren så började jag trean på gymnasiet. Jag hade inställningen om att allt skulle bli så jäkla kul och att det skulle gå fort osv. Men ojojoj... Hittills har det nästan enbart varit blod svett och tårar. Jag vet inte hur men det började bara fruktansvärt dåligt. Jag trodde att det skulle kännas som att jag fick en nystart efter sommaren och att skoltröttheten skulle försvunnit, men jag hade så fel. Det kändes som att jag va mer skoltrött efter sommarlovet än vad jga va innan. Och tyvärr så snurrade allt annat omkring i mitt huvud förutom skolan. Jag va så trött på skolan så jag verkligen bara ville spy!
 
I mitten av terminen så hände en sak som va både oväntad och ganska oklar... Mitt förhållande som hållit i tre år tog nämligen slut. Det är många som trott att detta bara "hände över en natt" att jag helt plötsligt "inte ville detta längre", men nej. Dessa tankar fanns långt innan det hände. Och detta är en sak jag valt att hålla för mig själv. Han vet om det och det är det viktigaste. Men all den tiden jag fått spenedra med den personen under tre år har varit fantastisk!
 
Så ett bra tag efteråt så va jag verkligen på botten. Jag trodde att jag hade gått igenom jobbiga saker, men detta va nog det absolut värsta som hänt mig. Både skolan och "mitt privata liv" va otroligt dåligt. Det finns bara ett ord som kan utrycka den perioden och det är FAN! Det va fruktansvärt.. Och frustrationen över att jag knapp själv hängde med på vad som hände va galen! Det enda jag tänkte va "det finns dom som har det värre".
 
I slutet på november så började allt äntligen att styra upp sig! Jag började komma i kapp allt som hände runt om mig, men det kändes fortfarande som att alla sprang ett marathon medans jag stog och kollade på. Det va en skumm känsla...
 
Det 13 december kom dagen som jag väntat på otroligt länge, nämligen min 18-års dag! Kvällen som jag kommer minnas resten av mitt liv! Jag fick fira med dom bästa tänkbara personerna och det va så jäkla bra! Kan inte sätta ord på det! Men det va så otroligt bra!
 
Efter min 18-års dag, så fick jag en helt ny inställning. Jag satte mig ner tänkte igenom allt som hänt och sen släppte det. Jag tänkte igenom hur jag ska lägga upp min skolgång, det lilla som jag har kvar, vad jag vill göra efter skolan, vad jag vill lägga ner lite extra energi på och allmänt om tankar och mål. Jag försökte göra mitt bästa för att lägga upp en bra plan för mig själv. Jag behövde bara tänka på hur jag själv ska göra för att klara mig till den sista dagen i skolan. Jag tog beslut som kan innebära stora risker, men det enda jag tänkte va att jag faktiskt lever här och nu, och jag är skyldig mig själv att se till att jag kommer palla att leva framöver också. Det är absolut inte bra med förstor press. Det är bättre att välja bort något för att klara av något annat som kanske är viktigare!
 
Jag satte mig ner med min rektor och pratade med mina lärare och förklarade hur det hade varit och att jag har kommit på en bra lösning på hur jag ska klara det sista i skolan. Eftersom mitt humör och mina betyg varit bajsåpannkaka den senaste tiden så va det faktiskt dax att ändra på det. Så till alla er som stått ut med mitt taskiga hurmör så vill jag bara säga TACK! Ni är fan bäst! Och jag lovar att jag ska faktiskt bli mycket bättre på att hålla mig på bra humör istället!
 
Efter det här året så sitter jag faktiskt här och är otroligt stolt över att jag faktiskt känner att jag vuxit som person! Trotts att jag kanske inte alltid gjort dom bästa valen, eller kanske gjort fel på något sätt, så är jag faktiskt inte mer än mänsklig. Ibland så måste jag tänka på mig själv för att kanske få mitt liv att funka. Och ibland så måste jag kanske göra fel för att sen kunna göra rätt eller för att kunna tänka om till nästa gång. 

Tack 2014 för att jag har fått lära mig otroligt mycket om i stort sätt allt! Jag ska avsluta mitt 2014 på bästa sätt! 

Tack å hej 2014! Nu siktar vi in oss på ett toppen år! Hej underbara 2015!