Det har varit så otroligt mycket det senaste. I lördags hade vi namngivelse för Lucy. Det blev ett riktigt stort kalas! Det blev sjukt mycket folk när vi samlade både min och Felix släkt, hahah! Det va endå inte alla som kom, men tror vi va ungefär 69 personer. Tror vi skulle varit ungefär 82 personer egentligen. 


När vi satt där bland alla fina människor, så fick jag helt plötsligt en chock när jag insåg hur jäkla stor släkt Lucy har! Va stort att se att alla va där för hennes skull. Älskade lilla plutta! 

Den här veckan har gått åt till att försöka komma i ordning efter helgen. Hon fick jätte många fina presenter, och eftersom vi har minimalt med plats så har jag fått försöka röja och fixa i Lucys rum. Tur att vi valde att ställa hennes spjälsäng brevid våran säng, för den hade inte fått plats i hennes rum. Det rummet är nu mera till för lek och blöjbyten. Vi ställde in hennes vagga där, men nu ska den packas ihop och åka hem till min farmor och farfar igen eftersom hon börjat rulla och vända på sig så kan hon inte ligga i den längre. 

Nu ska jag och Lucy fortsätta titta på tv och ta det lugnt efter dagens fix. 



Min älskade familj ❤️