Klockan är halv 5 på morgonen (när Jag börjar skriva) och jag har varit vaken sen klockan 2. Fick sova ungefär två timmar innan jag vaknade och va super pigg! Känslan av att vakna vid 2 på natten och känna att man har energi till att springa ett maraton är ju fruktansvärt frustrerande! På dagarna är jag som en zombie och vet i fasen hur jag ska överleva, men på nätterna mellan typ 2 och 7 så är jag jätte pigg.

Firar denna tidiga fredag morgon med att jag går in i nionde månaden!!! Nu är det inte alls långt kvar tills vi får träffa våran lilla plutt! ❤️

Bloggandet har varit ganska segt senaste tiden, och jag har varit riktigt dålig på att ta lite bilder och sånt, men har som sagt varit sjukligt trött den senaste tiden så mitt liv har faktiskt inte varit alls inressant.

Men nu är det ju bara en månad kvar tills pluttis är beräknad, så tänkte försöka komma igång med bloggandet lite nu sista tiden som "barnfri" för sen kommer ju hela livet förändras, och det kan vara kul (för min egen skull) att kunna gå tillbaka och kolla hur sista tiden innan bebis va! Och kanske se hur man tänker innan vs efter graviditeten.

Nu ska jag försöka sova lite! Puss å kram! ❤️