Hejsan på er! Nu är verkligheten här och semestern är slut. Nu börjar vardagen på riktigt. Känns samtidigt väldigt konstigt att det snart kommer vända helt och bli en helt annan vardag! Allt kommer bli helt nytt med en liten bebis här hemma, en helt ny verklighet! Längtar verkligen nu tills min lilla älskling kommmer!
 
Idag va förhoppningsvis sista besöket hos barnmorskan. Började skratta när hon sa "nu vill jag inte träffa er förens på efterkontrollen". Hahah, det bästa av allt är att jag och Felix känner exakt likadant! Det gick iallafall jätte bra hos barnmorskan och det va många positiva besked och mycket skratt. Är det något vi haft tur med så är det att vi fick världens bästa barnmorska. Hon förstår oss till 100 procent och hon skämtar lika mycket som vi gör, och hon är så bra på att göra oss peppade!
 
När vi kom hem från barnmorskan så åt vi lunch och sen så körde jag Felix till jobbet. Och när jag kom hem igen så hade jag massor planerat som jag skulle göra, men det blev inte så, det blev en vilopaus på soffan istället. Jag va jätte pigg, men lyckades somna och efter det va jag jätte trött. Men åkte och hämtade min syster när hon hade slutat skolan och sen blev det storstädning! Det behövdes verkligen. Men köket får vänta för det slutade med att mina fötter va super svullna. Det är helt sjukt! Jag har inte ett enda par skor som jag kan ha på mig... Och det hjälper inte att ligga med fötterna högt eller använda tighta stumpor och allt vad man nu ska göra. Får helt enkelt försöka stå ut! Är ju inte så lång tid kvar förhoppningsvis!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film med min älskade sambo! Kram på er!
Gammal bild, måste verkligen uppdatera mig lite på bildfronten! Hahah!