Det blev en tidigt morgon idag, (förovanlighetensskull) skulle iväg och jobba en sväng, efter det så lunchade jag med Felix och svärfar. Riktigt mysigt faktiskt, sen hem och fixa iordning lite, sen iväg och handla. Hade en liten pratstund med mamma pappa och lillasyster, har inte träffat dom på några dagar så kändes riktigt bra! 

Har varit en ganska lugn dag, men har hunnit med ganska mycket! Jag gillar sånna här dagar, går upp tidigt och hinner med mycket! Nu på eftermiddagen så har även vädret varit liiite på min sida. Det har duggat lite, men även solen har varit framme lite - me like! Men dagen är inte slut än, har tillfällig paus, senare sen är det lite jobb som väntar igen.

Söta lilla Britta fick en ny leksak förut. Hahah, hon är helt galen i den! Älskade lilla tokfian! Hon är min riktiga summer dream ❤️ Helt galet egentligen hur mycket en hund betyder för en. Vet inte vad jag hade gjort utan mina hundar, dom är bäst! Trots att dom kan vara riktigt jobbiga ibland så kan man inte sluta älska dom!