Söndag idag och helgen har gått ganska fort. Helgen kunde ju varit lite bättre, för nu har det varit nästan lite för segt. Har i stort sett inte hänt något spännande alls. Har varit hemma hos min kusin en sväng idag. Hjälpte henne att städa lite, eller... Jag va mer med som moraliskt stöd, hahah!
 
Första advent är det idag! Har typ inte tänkt på det, men nu är det ju snart jul! Detta året har gått sjukt fort! Känns inte alls som att det va snart ett år sen jag fyllde 18. Känns verkligen inte som att det va ett halvår sen jag tog studenten! Helt galet vad tiden går fort! Det är faktiskt exakt två veckor kvar tills jag fyller 19 idag. Och det är nog faktiskt första gången någonsin jag inte ser fram emot eller längtar till min födelsedag. Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig och jag fyller 19. Ett år sen man blev myndig eller "liten vuxen" och ett år kvar tills man blir vuxen på riktigt och då man får gå på systemet. Hahah, jag ser verkligen inget spännanade i att fylla 19, hahah.
 
Ska försöka julpynta i lägenheten lite i veckan. Jag gillar julstämningen, tycker det är jätte mysigt och är ju uppvuxen i en familj där alla gillar julen. Men jag är nog den som pyntar minst i hela släkten. Jag gillar inte när det är för mycket. Det ska lixom vara "lagom". Hahah, kanske bara är lat, men om man pyntar för mycket blir det bara jobbigt att plocka undan allt sen när julen är över. Men det bästa av allt är att jag snart är klar med alla julklappar så kommer inte behöva stressa med det i år! 
 
Nu ska jag och F städa lite, puss och kram ♥
#TB från nyår! (Snart ett år sen!) Inte långt kvar tills lämnar 2015 och välkomnar 2016!