Hejsan! Va ett tag sen jag va inne och bloggade, men jag har faktiskt inte haft så mycket kul att blogga om. Felix har varit sjuk och jag också lite grann, och det har inte hänt något kul allls under dom senaste dagarna så jag har inte haft något alls att blogga om.
 
Men igår hände det ganska mycket. Jag fick för första gången i hela mitt liv gå på en "catwalk". Hahah, och jag klarade mig från att ramla! Tur det! (Jag kanske ska kalla det "scen" istället) Jag skulle vara hårmodell åt min kompis som ska bli frisör. Ganska kul faktiskt och det blev så jäkla bra! Jag hade kunnat skippa den där delen med att gå på en "catwalken", men jag gillar att prova på nya saker! Och man lever ju bara en gång så man måste ju prova på så mycket som möjligt!




Senare sen på kvällen va vi hemma hos några kompisar och hade lite förfest, och vi passade även på att fira en av dom som fyller år snart. Sen gick vi ner till matfestivalen. Det är ju sådär... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det? Det är mysigt att bara gå runt kika och sen äta lite, men fattar inte grejen med att gå omkring där och va skitfull? Jag vet inte men jag vill fortfarande komma ihåg vilka jag träffar och lite vad jag gör. Vill umågs med kompisar och ha kul! Men inte vara super duper full och inte komma ihåg något dagen efter. Jag har inget emot personer som dricker alkohol, jag själv gör det, men man kan försöka dricka med måtta! Eller försöka uppföra sig trots att man druckit.
 
Nu ska jag ta det lite lugnt och sen får vi se vad som händer under dagen! Puss!