Midsommar i år har varit den lugnaste på länge. Inte för att jag supit skallen av mig i flera år, men det har ju varit fest dom senaste åren. Alkohol intaget har ju varit ganska lågt för min del under alla år, men i år va det helt och hållet nyktert! Inte så konstigt kanske? Hahah! 

Vi va några kompisar som inte hade något planerat, så eftersom mamma och pappa inte va hemma så passade vi på att vara här, grilla lite och spela lite kubb. Helt okej faktiskt! Och idag har mina svärföräldrar varit här och ätit god mat ihop med mina föräldrar. Så jäkla underbart att jag har turen att ha världens bästa föräldrar och världens bästa svärföräldrar. Så jäkla kul att alla kan umgås och hitta på saker ihop! 

Annars så har det börjar bli ganska tungt kroppen men min graviditet nu. Svullna fötter och ben.. Låter så konstigt när man säger det, men asså, jag trivs inte alls med detta. Jag längtar otroligt mycket efter min lilla bebis, och jag längtar verkligen tills detta är över. Jag är super stolt över att min kropp klarar det här och att den klarar det över förväntan! Men asså, nu när illamående kommit tillbaka, svullna fötter, ont i rygg och ben så vill jag inget annat än att pluttis ska komma ut!

Det är ju lite tidigt än så länge, men ganska så snart så kan pluttisen faktiskt komma! ❤️ 


Jag har ju haft mycket svårt för att acceptera hur mycket kroppen ändras under så kort tid. Jag kommer ju antagligen vara gravid i 9 månader, och på den tiden ska en bebis växa från inget till ca 50 cm och 3,5 kg. Det har tagit ett tag för mig att förstå hur mycket annat det är som påverkar kroppen. Vätska, bröst och rumpa och annat smått. 

Längtar efter att gå ut och gå utan att känns att mina fötter gör jätte ont och ser ut som ballonger, hahah! Längtar efter träning och att känna mig lite smidig! Att tappa något på golvet är ju katastrof, hahah! Ger det inte ens ett försök att plocka upp något från golvet som jag tappat. Och knytskor används bara om jag vet att jag inte ska ta på och av mig dom. Ballerina skor är ju toppen bra!