Hejsan på er! Det är lördag och klockan börjar dra iväg, hahah. Vaknade kvart i åtta idag och kunde inte somna om. Så låg och kollade på tv en stund innan jag väckte Felix. Vi har lite olika dygnsrytm nu för tiden. Jag vaknar jätte tidigt och blir trött ganska tidigt, och han vaknar sent och är uppe ganska sent. Det blir så ibland, men det är bara å leva med det. 

Har varit mycket under senaste tiden nu. Eller "mycket". Trots att jag varit gravid längre än halva tiden så har jag inte vant mig vid det riktigt än. Vi har ju som sagt märkt att det är en envis liten bebis som inte riktigt alltid vill som vi vill, och det sparkar och rör sig otroligt mycket! Samtidigt som det är häftigt så känns det ju faktiskt ganska konstigt. Det är lixom en människa som växer i min kropp, och det är inte vilken människa som helst utan mitt egna barn. En liten människa som jag ska finnas för resten av livet. Som sagt, häftigt men skrämmande! 

Jag försöker vänja mig med min egen kropp, mat, motion osv. Man är ju verkligen inte sig själv när man är gravid. Allt ändras känns det som. Och det är lixom inte så att jag känner mig "tjock eller stor" men jag känner hela tiden hur kroppen förändras. Jag anpassar mig mer efter barnets behov (redan?) fick ta ur min navelpiercing som jag haft i 6 år(!!!!!). Trots att det är "ytligt" så känns det så jäkla fel. Jag vill verkligen och hoppas verkligen på att jag kan sätta i den sen när bebisen är ute. Så fundera på att försöka stoppa i den då och då om det går förstås! Så slipper hålet växa igen, annars så är det ju bara att ta ett nytt hål. 

Förutom piercingen så är det ju det här med att äta hela tiden... Jag åt i stort sätt bara två-tre gånger om dagen förut, och nu så ska jag äta (enligt överenskommelse men min barnmorska) sex-åtta gånger om dagen! Men då är det ju mindre portioner och "mellis", frukt osv. Just matbiten har jag alltid haft svårt med, så det är ju verkligen min stora utmaning! Jag har försökt att lyssna på kroppen och nu har jag lärt mig ungefär när jag behöver äta. Men det är endå svårt. Men måste göra mitt bästa för att vara en bra mamma redan nu! 

Lite gravid uppdate blev det nu! Hahah! Min blogg och min vardag är så här just nu! 

Jag har haft sjukt mycket bloggångest och jag vet att jag har kunnat blogga ibland egentligen, men har bara inte orkat. Det är ju inte helt ovanligt heller att något litet kommer ivägen! Men det finns ju alltid bättre och sämre tider, om man kan säga så?! Sen har jag jätte dåligt med inspo ibland, så vet inte riktigt alltid vad jag ska skriva, hahah! 

Nu ska jag fortsätta kolla lite film, sen sova! Puss! 
Jätte gammal bild, men allvarligt, jag är sämst på att uppdatera mig på bildfronten, och den andra muppen på bilden är inte alltid lätt att få med på bild, hahah! Så det får bli favorit i repris ibland! ❤️